Natuurgeneeskunde Warmels

Home
De vier
natuurkwaliteiten

Therapievormen
De behandelingen
Over Nimda
Tarieven
Contactgegevens
Privacystatement
Links
Blog


behandeling volgens afspraak

De opbouw van de therapie ziet er ongeveer als volgt uit.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt om in therapie te gaan, kom je bij mij langs voor een anamnese. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur. In dit gesprek vertel jij jouw verhaal.
De volgende vragen komen aan bod:

Met welke klachten kom jij bij mij?
Welke klachten heb je in het verleden gehad?
Hoe ziet je leven er uit? Nu en in het verleden.
Hoe ziet jouw familiegeschiedenis eruit?
Zijn er bekende klachten bij je familieleden?
Hoe ziet je voeding eruit?

Tevens maak ik irisfoto’s aan het einde van het gesprek zodat ik de irisdiagnostiek kan toepassen in de uitwerking van het behandelplan.

Dit zijn veel vragen. Door je hele verhaal te horen kan ik zien waar er verbanden liggen, zodat wij samen aan de slag kunnen met de oorzaken en niet alleen maar met de symptomen.

Na dit gesprek maak ik een analyse en een behandelplan. In het behandelplan staat welke organen er extra aandacht kunnen gebruiken, welke zo goed zijn dat ze het lichaam kunnen helpen met het reinigen, en is er aandacht voor de natuurkwaliteiten. Meestal bevat een behandelplan meerdere therapievormen. Het behandelplan is altijd persoonsgebonden.

Na ongeveer een week is je volgende afspraak. In dit consult zullen we de diagnose en het behandelplan bespreken en de behandeling opstarten.

Vervolgens komt je geregeld voor een behandeling terug. Dit kan variëren van 1x per 2 weken tot 1x per 6 weken. Dat ligt onder andere aan de therapie vorm. Bij massages zal je frequenter langskomen dan bijvoorbeeld bij een kruidentherapie. De therapie bestaat meestal uit een complex van verschillende therapievormen zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd wordt.

© 2018